Στρωματα

Υλικά στρωμάτων

Pocket Springs

memory-foam-micro-pocket-mattress-487056

Εκατοντάδες μεμονωμένα ελατήρια, πακεταρισμένα σε υφασμάτινες θήκες που δένονται μεταξύ τους στο κέντρο. Αυτό επιτρέπει στο κάθε ελατήριο να λειτουργεί ανεξάρτητα δίνοντας μοναδική στήριξη σε κάθε κυβικό εκατοστό του σώματός σας. Ο κανόνας λέει ότι όσο πιο πολλά ελατήρια έχει ένα στρώμα, τόσο πιο καλή είναι και η στήριξη που προσφέρει στο σώμα.

 

Visco Elastic (Memory Foam)

11616

Πρωτοποριακό υλικό υψηλών προδιαγραφών με πρώτη υλη το νερό.Λειτουργεί με την θερμόκρασία του σώματος και επιτρέπει στη σπονδυλική στήλη και στις αρθρώσεις να ξεκουράζονται στην φυσική τους θέση χωρίς πιέσεις.

 

Βαμβάκι

1585119_orig

Απαραίτητο φυσικό υλικό για κατασκευή στρωμάτων σε Μεσογειακά κλίματα (Ελλάδα). Λειτουργεί ως ρυθμιστής της θερμοκρασίας του σώματος και συμβάλλει στην υγιεινή του στρώματος.

Latex

latex-mattress-

Από τον “χυμό” του καουτσουκόδεντρου προκύπτει το φυσικό latex, το οποίο αφού επεξεργαστεί κατάλληλα δίνει ένα μαλακό και αναπαυτικό στρώμα. Σε συνεργασία με τα ελατήρια ενός στρώματος φροντίζει να σου παρέχει την στήριξη που χρειάζεται το σώμα σου κατά την διάρκεια του ύπνου. Το latex είναι από μόνο του υποαλλεργικό υλικό και έχει την ιδιότητα να αφήνει ποσότητες αέρα μέσα από τους πόρους του ώστε να αερίζεται το στρώμα.

 

Υδρόφιλη Φόδρα

11417-650x200

Εσωτερική προστασία του στρώματος από υγρασία. Κρατάει καλύτερα τα υλικά του στρώματος και μας διευκολύνει να δούμε τα υλικά του στρώματος.

Βάτα

images

Υποαλλεργικό σύμμικτο υλικό που αποτελείται κατά 80% από βαμβάκι. Δημιουργεί μια απολαυστική επιφάνεια για ύπνο, που κρατάει το σώμα σου ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

Αφρώδη ελαστικά υλικά

High-foam-mattress

Ελαστικό αφρώδες υλικό με θερμική επεξεργασία για αντιβακτηριδιακή δράση, με άριστα ανατομικά χαρακτηριστικά, προσφέρει ανθεκτικότητα, σταθερότητα και ομοιομορφία στο στρώμα.